Προπέλες SOLAS

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Μάρκα: SOLAS
Κωδικός Προϊόντος: 8243750
0,00€
Άνευ ΦΠΑ: 0,00€

Γράψτε μια κριτική

►Προπέλες για εξωλέμβιες & εσωλέμβιες μηχανές SOLAS.

Η SΟLAS ξεκίνησε το1985 από τον Dr.Solas Y.J.Lin με αποκλειστικό αντικείμενο την δημιουργία – εξέλιξη & παραγωγή προπελών, για όλους τους κινητήρες εξωλέμβιους η έσω-έξω και jet-ski. Με έδρα την Taiwan έκανε τα πρώτα της βήματα στο δύσκολο αυτό κομμάτι. Επενδύοντας στον τομέα της έρευνας κατόρθωσε να δημιουργήσει και να εξελίξει την κατασκευή προπελών για όλους τους τύπους μηχανών. Οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής οδήγησαν την εταιρεία στην επένδυση περισσότερων και εξειδικευμένων μηχανημάτων έρευνας, εξέλιξης, ελέγχου ποιότητας παραγωγής, ελέγχου αντοχής προϊόντων στις μηχανικές πιέσεις και στη διάβρωση από το αλμυρό νερό. Το 1994 και το 2003 της δόθηκαν αντίστοιχα πιστοποιητικά ISO9002 & ISO9001, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την υψηλή τεχνική κατάρτιση του προσωπικού και το υψηλό επίπεδο του εργοστασίου στον τομέα της παραγωγής. Δεν είναι τυχαίο ότι η Solas καλύπτει ένα μεγάλο κομμάτι της παγκόσμιας αγοράς με αντιπροσώπους σε πολλές χώρες της υφηλίου.
Υπάρχουν προπέλες αλουμινίου & ανοξείδωτες για όλους τους εξωλέμβιους η έσω-έξω κινητήρες,καθώς & πλαστικές για μικρούς κινητήρες καλύπτοντας τις ανάγκες-ιδιαιτερότητες του κάθε σκάφους.
Προπέλες με τρία η τέσσερα πτερύγια από 4-350 ίππους, σχεδιασμένες για συγκεκριμένο σκοπό, άλλοτε να δίνουν μεγαλύτερη ταχύτητα στην ταχύτητα ταξιδίου, άλλοτε να βελτιώνουν το πλανάρισμα η την τελική ταχύτητα και άλλοτε πάλι να σηκώνουν την πρύμνη η την πλώρη ενός σκάφους.

*Επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα μοντέλου που σας ενδιαφέρει & τιμές!

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο: