Σχετικά με εμάς

O Υδάτινος Κόσμος ξεκίνησε τις δραστηριότητες του το 1999.

Για την ιστορία! Υπήρξε η πρώτη καθαρόαιμη επιχείρηση στο Μεσολόγγι σε ναυτιλιακά είδη – αλιείας – καταδυτικά & είδη κάμπινγκ. Η δημιουργία της προήλθε από την αγάπη μας για τη θάλασσα και την μακρόχρονη ενασχόλησή μας με αυτήν.

Δραστηριοποιούμαστε στον ναυτιλιακό τομέα, στην πώληση ναυτιλιακών ειδών γενικότερα και σε παρελκόμενων σκάφους. Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία στη Δυτική Ελλάδα, σε ανοξείδωτες βίδες και ανοξείδωτα εξαρτήματα σε ποιότητες Α2 & Α4 (Aisi 304- 316) για ναυτιλιακά αλλά και γενική χρήση.

Στα είδη αλιείας διανέμουμε προϊόντα για ερασιτεχνική και επαγγελματική αλιεία από τους πιο αξιόλογους οίκους του χώρου.

Στα καταδυτικά είδη εταιρίες όπως η DΕΜΚΑ - CRESSI - SEAC-SUB και άλλες εγγυώνται ποιότητα και ασφάλεια στις καταδύσεις και το ψαροντούφεκο.

Στα είδη κάμπινγκ ονόματα όπως η IGLOO-ALPIN OUTDOOR-PANDA OUTDOOR και άλλες, σας προσφέρουν τα καλύτερα εφόδια για άνετα και δροσερά ψαρέματα και εκδρομές στη φύση.

Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από εγγύηση και τεχνική υποστήριξη.

Επίσης συντηρούμε και επισκευάζουμε (υπεύθυνα) ψαροντούφεκα (αεροβόλα – λαστιχοβόλα), καλάμια ψαρέματος και μηχανισμούς.


Μετά από 20 χρόνια παρουσίας,η φιλοσοφία μας & ο στόχος μας παραμένουν τα ίδια:

"Οχι ευτελή αλλά ποιοτικά προϊόντα στην καλύτερη δυνατή τιμή"
"Σεβασμός & ειλικρίνεια στον πελάτη"