Σχετικά με εμάς

O Υδάτινος Κόσμος ξεκίνησε τις δραστηριότητες του το 1999.

Για την ιστορία! Υπήρξε η πρώτη καθαρόαιμη επιχείρηση στο Μεσολόγγι σε ναυτιλιακά είδη – αλιείας – καταδυτικά & είδη κάμπινγκ. Η δημιουργία της προήλθε από την αγάπη μας για τη θάλασσα και την μακρόχρονη ενασχόλησή μας με αυτήν.

Δραστηριοποιούμαστε στον ναυτιλιακό τομέα, στην πώληση ναυτιλιακών ειδών γενικότερα και σε παρελκόμενων σκάφους. Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία στη Δυτική Ελλάδα (και όχι μόνο!), σε ανοξείδωτες βίδες και ανοξείδωτα εξαρτήματα σε ποιότητες Α2 & Α4 (Aisi 304- 316) για ναυτιλιακά αλλά και γενική χρήση.

Στα είδη αλιείας διανέμουμε προϊόντα για ερασιτεχνική και επαγγελματική αλιεία από τους πιο αξιόλογους οίκους του χώρου.

Στα καταδυτικά είδη εταιρίες όπως η DΕΜΚΑ-CRESSI-SEAC SUB και άλλες εγγυώνται ποιότητα και ασφάλεια στις καταδύσεις και το ψαροντούφεκο.

Στα είδη κάμπινγκ ονόματα όπως η IGLOO-ALPIN OUTDOOR-PANDA OUTDOOR και άλλες, σας προσφέρουν τα καλύτερα εφόδια για άνετα και δροσερά ψαρέματα και εκδρομές στη φύση.

Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από εγγύηση και τεχνική υποστήριξη.

Επίσης συντηρούμε και επισκευάζουμε (ΥΠΕΥΘΥΝΑ) ψαροντούφεκα (Αεροβόλα – Λαστιχοβόλα), Καλάμια Ψαρέματος και Μηχανισμούς.


Μετά από τόσα χρόνια παρουσίας ο στόχος μας παραμένει ο ιδιος:

"ΟΧΙ ΕΥΤΕΛΗ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΤΙΜΗ"
"ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ"